Christina Fraas

Video: takk for hjelpen!

19. mai 2017   |   Kommentarer

My lifeline to the outside world ♥


Som jeg delte i forrige innlegg ønsket jeg sårt tilbakemelding fra dere på hvilken mobil jeg skulle kjøpe meg og om det var mulig å få så godt kamera at jeg klarer meg en stund uten systemkamera også. Her er en video fra besøk i Telenorbutikken på Storo i helgen. Takket være deres tilbakemeldinger hadde jeg forberedt meg ganske godt, men hadde fortsatt noen halvflaue spørsmål jeg heldigvis følte meg comfy nok til å stille!

Og ny telefon ble det, gleder meg til å unwrappe den og bli kjent med den. Det siste året har jeg knust to linser til kameraet mitt og ødelagt tre mobiltelefoner, fysj og fy – men livet skal liksom leves og mobilen er min livslinje til verdenen utenfor huset i Kirsebærhagen. Med andre ord er den med meg i tykt og tynt (les: både på rave og i sofakroken).

Nå kjøpte jeg for første gang mobil med SWAP (du kan lese mere om det her) og siden jeg hadde Yng abonnement fra før fikk jeg SWAP Pluss forsikring inkludert – det betyr at jeg praktisk talt er bombesikret mot alt kløneri og uhell jeg skulle utsette den nye babyen min for. Uten å egentlig cashe ut ekstra for det, det passet veldig fint akkurat nå.