Christina Fraas

Trenger man selfielys? Jeg tester 3 varianter!

| 30. november 2017   |   Kommentarer

En liten lifehack for glittersesongen!


Du tar selfies. Jeg tar selfies. Vi tar selfies alle sammen! Så la oss bare legge skammen på hylla og finne ut hvordan vi kan ta dem ennå bedre. Enig? Jeg tar antagelig et tosifret antall selfies hver dag. Litt fordi jeg tar bilder til sosiale medier men mest fordi jeg tuller rundt på Snapchat hele dagen.

Nå som dagslyset glimrer med sitt fravær og partysesongen er på vei, var det på høy tid å teste et fenomen sett på Instagram. Nemlig: eksterne selfielys og ringlights! Jeg kjøpte tre varianter det er enkelt å få tak i. Disse har jeg sett mange steder og selvom ikke alle er fra disse merkene er det gjerne disse «typene» man får kjøpt.

Jeg syntes den lille ringlighten var aller best! Selvom det var fordeler med de to andre også. Lyset hjelper til med å belyse ansiktet fra den samme vinkelen som man holder mobilen. Innendørs lys gjør liksom ikke samme nytten. Et annet genialt triks er å snu lyset rundt og bruke det som erstatning når lyset er for dårlig, men blitz blir «too much».

Så om du er klar for å ta Instafeeden eller videobloggingen din til neste nivå, er ikke et lite selfielys en dum idé! Og om du er såppas avhengig av mobilen din som jeg er, kan du sjekke ut Telenor Yng. Hver måned bytter jeg bort «fri tale» mot 1GB ekstra data, fordi jeg streamer, laster opp og blogger mere enn jeg ringer.