Christina Fraas

Christmas Giveaway!

| 2. desember 2017   |   Kommentarer

H&M x NYX Professional Makeup x Telenor Yng


Dette er ganske stas og gøy! Fordi de fleste Giveaways handler om å gi bort ÉN gave, men her er det altså gave til ALLE som er mellom 18 og 28 år som har Telenor. Frem til 9. desember kan du altså gå innom hvilken som helst H&M og få en av mine favvo lipsticks i en søt mini-versjon. Ja, det er helt sant!

Den heter «soft matte lip cream» og du kan velge mellom to farger, enten mørk vinrød (den liker jeg best!) eller en romantisk rosatone. Jeg er en sucker for matte leppestifter som sitter hele dagen. Fordi jeg sjelden har tid (eller ork!) til å sminke meg mere enn en gang om dagen er det viktig at den sitter all day. En bad-ass leppestift er min go-to når jeg har dårlig tid, om jeg ikke har tid til å gjøre resten perfekt redder alltid et par plettfrie lepper meg.

Men du får ikke bare lipsticken! Du får også 25% på en valgfri vare. Det kan være påfyll av en foundation, en praktisk 3-pack med truser, en digg ullgenser eller kanskje en ny party kjole? Tilbudet gjelder også H&M Home om du vil unne deg noe fint til hjemmet. Du trenger ikke gjøre noe for å få denne dealen, annet enn å vise frem tilbudet som ligger i appen «Mitt Telenor» på H&M.

Nå i disse julegavetider kommer det skikkelig godt med å få 25% på en valgfri vare for min del. Jeg trenger både en kjole til jeg skal på Fredspriskonserten om en uke, også har jeg siklet på en rød ullgenser. What to choose?

Tilbudet ligger altså i appen «Mitt Telenor» og gjelder frem til 9. desember. God jul a dere!

Gjelder Telenor mobil privatkunder 18-28 år i alle H&M-butikker 27/11-9/12 2017. Maks én NYX Professional Makeup -gave per person, så lenge lageret rekker. Rabatten må benyttes når gaven hentes, og gjelder ikke ved kjøp av H&M gavekort, designkolleksjoner eller sammen med andre tilbud.