Pia Seeberg

Vlogg #51: Q&A, unboxing og frisk fjelluft

1. mars 2019   |   Kommentarer

Hei dere,

Eeendelig på tide med en ny vlogg😁 

Som jeg luftet på Instagram på onsdag hadde jeg trøbbel med minnekortet mitt den dagen, og måtte derfor slette hele prosjektet og redigere vloggen på nytt. Evig learning by doing-prosess dette videogreiene, hehe. I ukas vlogg svarer jeg på noen spørsmål fra dere, men ser for meg at jeg må ha flere vlogger som dette – rakk jo så få spørsmål!

Kom gjerne med innspill på hva dere kunne tenke dere😊

Nå skal jeg bryte opp arbeidsdagen her hjemme med en PT-kunde, deretter hjem og jobbe litt til, for så å avslutte uka på CrossFit Fønix. Hører rykter om at vi skal få bryne oss på Open-økta 19.02, så det kan jo bli spennende.. wish me luck!

Ha en super onsdag videre😘