Pia Seeberg

VLOGG #18 – Kickstarten 2018 som ikke gikk helt som planlagt..

14. januar 2018   |   Kommentarer

Det er nok en gang tid for vlogg, og hvis dere så dette innlegget forrige søndag, så vet dere at det var noe ugler i mosen den uka der.. mer om det i dagens vlogg. En liten del av meg var sånn.. kanskje jeg bare burde lage en ny, annen vlogg, om noe helt annet, men søren heller – that´s not who I am! Haha. Jeg er sikker på at det er flere av dere som opplevde en litt kaotisk start på 2018? Livet skjer!

Nå skal jeg løpe avgårde ettermiddagsøkt her i Thailand, først foredrag, så yogaøkt. Føler vi alle har kommet litt inn i rutinen her nede nå, trening – frokost – sole, lese, jobbe litt, sole – foredrag – trening – middag – sove. Sånn går no´dagan, hehe. Neste ukes vlogg blir naturlig nok om uken her nede, og planen min er å gi meg selv og dere svaret på om hvorvidt jeg falt for yoga denne uken eller ikke, og isåfall hvorfor, eller hvorfor ikke. Som nevnt i går, fyr løs om dere har spørsmål, så skal jeg bake det inn.

Og du.. takk for at du følger med meg her inne – jeg håper du finner masse motivasjon, inspirasjon og glede i noe eller mye av det jeg deler, og at det kan bidra til å vise deg at hvis jeg kan, så kan søren meg du også! God søndag, fine du😍