Christina Fraas

Videoen jeg la ut som tok helt av!

12. april 2018   |   Kommentarer

..And when I’m the subject
Here’s the reaction you can expect:


Noen ganger leser jeg kommentarer folk legger igjen på videoer jeg har laget, og jeg blir så overrasket over hva folk finner på å bry seg om! Det er veldig sjeldent (les: aldri) jeg legger ut en video som handler om utseendet mitt. Likevel er det hvordan jeg SER UT, noen klarer å «bli provosert» av. Og en ting som går igjen er mine helt naturlige, usminkede, naturlig mørke øyebryn som får tyn! Er det sånn at det ikke er lov å være naturlig lengre? Nei, vet du hva. Sånne ting kan jeg ikke bry meg om. Da synger jeg «FUCK YOUUU» og danser videre, ass.

Hadde ikke forventet at denne videoen skulle få så masse oppmerksomhet på Insta; tusen takk for at dere heier og roper «fuck you» i kor med meg <3 hahaha!