Christina Fraas

VIDEO: Rødhåret assassin for en dag. Møt mitt livsfarlige alterego!

14. november 2017   |   Kommentarer

Har du noen gang drømt om å være udødelig?


På søndag gjorde jeg noe som føltes helt fantastisk. Jeg byttet ut gode, gamle Christina med Katarina! Bare for noen timer selvfølgelig (jeg er altfor glad i meg selv til å ikke switche tilbake). Mitt livsfarlige alterego bærer hele åtte sverd, har svømmende langt rødt hår og føler seg som dronningen av verden.


Det er litt sånn det føles å bære cosplay.
 Veldig gøy å utforske et helt nytt miljø! Men akkurat fenomenet cosplay tenkte jeg å skrive litt mere om imorgen, for jeg filmet og tok bilder av så mange fascinerende kostymer, at det fortjener et eget innlegg.

Min første reaksjon var; skal jeg ha på meg det der? Men etter ti minutter i «Cosplay village» på spillmessen følte jeg meg som en bad-ass-bitch from hell! Mange ville ta bilder med oss. Livet som assassin anbefales.

Tine Marie har laget begge cosplayene og jeg er helt amazed over hennes kreativitet. Hun lager alt for hånd! Hun syr, bruker varmepistol, skjærer, snekrer og maler. Bare.. Wow! Ser det ikke kult ut?

Vi var begge iført cosplays fra spillet «League Of Legends», fordi det var sluttspill i nettopp dette spillet i Telenorligaen. Jeg løp rundt og filmet mens Tine Marie tok bilder med fansen (og folkens, folk er ikke fans av oss, de er fans av karakteren! Nettopp derfor føler man seg som en helt annen person!).

Legger ut en video til, samt mine tanker om cosplaymiljøet her imorgen!