Det Nye

Velg riktig undertøy

| 3. desember 2018   |   Kommentarer

Det finnes et hav av utvalg av undertøy – men bruker du tid på å finne det som passer best for deg? De mest kroppsnære plaggene vi har blir ofte glemt. Vi legger mye tid og kjærlighet i ytterplaggene når det gjelder antrekksammensetninger, materialer og komfort. Men det er på tide å velge riktig undertøy, også!

BØYLEFRI STØTTE: Sloggi ZERO Feel-linjen er støttende på grunn av stødig materiale og smart konstruksjon. FOTO: Sloggi

 

Feel free

Vær snill mot din kropp – den bærer rundt på deg og ditt liv. Gi den kjærlighet med undertøy som gir kroppen frihet til å bevege seg. Sloggi ZERO Feel-linjen føles naturlig på kroppen grunnet sitt unike 360 graders strechstoff. Kolleksjonen er nå utvidet med den delikate fargen «Angora».

SØMLØS USYNLIGHET: Med sloggi ZERO Feel-linjen føles det ikke ut som at du bruker undertøy. FOTO: Sloggi

Undertøy tilpasset dine behov

Kjøp undertøy som varer. Ved å kjøpe kvalitetsundertøy kan man være sikker på at plaggene består av materialer av god kvalitet og riktig passform.

Velg undertøy som komplementerer ytterplaggene du bruker – riktig undertøy er viktig for hvordan antrekket sitter på kroppen. Skal du for eksempel bruke en figurnær kjole i den kommende julebordsesongen vil det se best ut med sømløst undertøy. Det er lite lekkert med truser som borer seg inn i huden og som lager tydelig markerte trusekanter. Sloggi ZERO Feel-linjen er sømløs og vil ikke vises gjennom stoffet.

I en travel hverdag er god bevegelighet og komfort høyt verdsatt. Med sloggi ZERO Feel-linjen får du bøylefri støtte. Det stødige materialet og konstruksjonen av undertøyet tillater dette. Det vil også tilpasse seg til kroppen, i stedet for at kroppen tilpasser seg til undertøyet.

 

INNERST TIL YTTERST: Sloggi ZERO Feel-linjen består av myke mikrofiber som vil føles som en klem til kroppen. FOTO: Sloggi

 

Dersom du skulle ønske et plagg med lett hold-in-effekt uten å etterlate seg røde merker på kroppen, kan en body være et godt alternativ. Da slipper du dessuten det ubehagelige, kalde mellomrommet mellom blusen og buksekanten!

 

Produktene får du blant annet kjøpt hos Triumph, Boozt.com, Stylepit.no og Cubus