Pia Seeberg

Treningsuka som gikk – uke 10

9. mars 2019   |   Kommentarer

Hei, fine folk❤️

Jeg er trygt fremme i København, og koser meg glugg med verdens beste jenter. Venninnen min bor her sammen med sin danske kjæreste, så nå er trekløveren gjenforent. Så hyggelig😍 Nå skal vi hvert øyeblikk ut på tur, litt sightseeing, shopping og lunsj med vin står for tur. Ingen CrossFit-sentere i omegn hadde ledig, så.. det droppet jeg, retten og sletten. Trening blir nedprioritert akkurat i dag😁

Håper uansett du får inspo av treningsuka som har gått ❤️

Søndag

Hviledag.

Mandag

#piasgym4 på dagen, og deretter styrkeøkten under på CrossFit-senteret vårt med mannen på kvelden.

Tirsdag

Var på Barrys Bootcamp med en venninne, der det var fullkropp med fokus på bein. Jeg har kjøpt noen klipp på Barrys for å henge med henne litt oftere enn vi har fått til tidligere – nå prøver vi å kjøre en økt i uken sammen der. Jeg liker det – effektiv kondisjonstrening, om man vet alltid hva man får😊 Ikke spons der altså, for de som lurer 😊

Onsdag

SOMA MOVE med gjengen min – fast time hver onsdag kl. 18.30.

Torsdag

Styrke hjemme i kjelleren før jeg satte i gang med dagen 😊

A1) Knebøy 3+3 reps x 5

A2) Pull ups max reps x 4

3 runder av..

– Knebøy 8 reps

– Roing med strikk 15 reps

– Mageøvelse 20 reps

Fredag

Barrys Bootcamp nok en gang, fordi jeg skulle ha en shoot i nærområdet der på morgenkvisten. Denne dagen var det fullkropp, og som alltid, løping innimellom øvelsene på gulv.

Må seriøst få meg et mobildeksel forresten – ihvertfall slutte å ha Visa-korter som hovedfokus på telefonen om jeg har planer om å fortsette å ta selfies 😂

Lørdag

I dag blir det altså hviledag, med unntak av mye rusling i København.

God lørdag, fine du – kos deg❤️