Pia Seeberg

To little to late

2. desember 2018   |   Kommentarer

Jeg jobbet store deler av kvelden i går med å klippe en video jeg hadde deadline på – for å toppe det hele gikk det ikke å eksportere den, så jeg måtte klippe den på nytt 😂 I dag tidlig var jeg på telefon for å spille inn Treningspodden med Silje, og siden da så har jeg rett og slett ikke orket å sette meg ned med mer klipping av vlogg. Ei heller har jeg hatt tid – på den måten at jeg har prioritert tid med mannen.

Såå – vloggen fra NYC kommer, men ikke i dag. Funfact; man merker fort hvor stor kapasitet man har tillatt seg å ha gjennom året når man igjen skal bake inn litt andre ting igjen. Klager ikke altså, iii det hele tatt – bare finurlig å merke seg det, hehe. Nå skal jeg på middag til svigermor, håper det er noe digg 😍

God søndag ❤️🎄🎅🏻