Pia Seeberg

Tidenes dag, tidenes jobb

9. februar 2017   |   Kommentarer

Asså… Det er ikke tull når jeg sier at jeg akkurat skrev verdens lengste time for time-innlegg, og så bare… Ble det borte idet det dustetoget jeg sitter på kjørte inn i en tunnel.

Nesten så jeg hadde latt bitterheten ta overhånd, om det ikke var for at jeg har hatt tidenes dag i dag! Det har vært lanseringsfest for den nye kolleksjonen med sportsBH-er fra Treningspoddens sponsor Kari Traa på Egmonthuset. Silje og jeg fikk lov til å bidra med både konferansiermoro og en sabla bra treningsøkt, if I may say so myself.

På slike dager må jeg virkelig klype meg i armen over at dette faktisk er jobben min. Arbeidslivet mitt har vært opp og ned de siste årene, så at ting er så konge som de er nå tar jeg på ingen måte for gitt. Ikke minst inspirerer det meg til å se om jeg ikke kan jobbe enda smartere, og sørge for at jeg har det like gøy også i fremtiden. Blir motivert, rett og slett.

Mer om det senere – nå blir jeg nødt til å runde av med et minibildedryss fra dagen, og lover å komme sterkere tilbake i morgen. Lyly 💕

IMG_2257IMG_2212IMG_2192IMG_2180