Det Nye

Vi tar usminket et steg videre!

19. mars 2018   |   Kommentarer

I dag kom årets usminket-utgaven av Det Nye ut! Dette er tredje året vi har en usminket-utgave, og derfor var det nå på tide å ta begrepet «usminket» et sted videre.
Magasinet inneholder derfor ikke kun usminkede og uretusjerte bilder, men også usminkede og dønn ærlige intervjuer.

Vi har for eksempel vår faste spaltist, Gisle Agledahl (programleder i «Jævla Homo») som skriver om at vi må vise mer av den usminkede versjonen av oss selv. Den personen bak fasaden vi (litt for ofte?) setter opp for å gjemme så mange andre deler av oss. Sånn som den gang han bare nikka når Über-sjåføren spurte om han skulle hjem til dama si, selv om det var en gutt som lå hjemme og ventet på han.

Også har vi Christine Dancke som ikke gjemmer seg bak noen ting i reportasjen «Det suger, men det går bra», der hun forteller om angsten sammen med psykolog Carina Poulsena.
Reportasjen er en del av vår nye serie «Dømt til å være lykkelig», der vi tar for oss et nytt tema innen mental helse i hver utgave.

I tillegg har vi en haug av andre saker om hud, sminke, mote, mat, trening, sex, interiør og alt annet du kan finne interessant.

PS: I fem av magasinene gjemmer det seg en gullbillett som har verdien av inngang til spa + lunsj med kaffe og dessert til to personer på The Well Spa!

God lesing <3