Christina Fraas

Søndagsturen som endte i knas!

17. april 2018   |   Kommentarer

No happy ending..


På søndag var det ekstremt digg vårvær de aller fleste steder. Jeg brukte kvelden på en tur til havet med M (han søte med fregner). Vi kastet fiskesprett, og så på glitrende steiner i solnedgangen. Jeg ante fred og ingen fare, helt til det begynte å bli mørkt og turen gikk hjemover.

Synes du det er digg at snøen forsvinner? Det synes jeg. Men med bar asfalt følger det også med en skikkelig ulempe. For når jeg mister mobilen i bakken pleier jo snøen å ta den imot som en myk pute (kall meg en evig kløne, because it’s true..). Men denne dagen var det asfalten som lå der nede, og skulle omfavne mobilen min med åpne armer. Vi hoppet indianderhopp oppover bakken da den falt ut av lomma, og det hele endte i knus og knas *cryyy*!

Nå har den fått et kronisk tilfelle av epilepsi og er nok ikke til å redde.. Heldigvis er alle filene mine lagret i skyen og ny mobil er på vei! Likevel skikkelig surt, for jeg har blitt sååå glad i den og det føles så unødvendig. Jeg blir så personlig tilknyttet mobilen min!

Vel, selvom søndagsturen endte i knas var det en av de beste helgene på lenge. Når sola skinner kjenner jeg hvordan det er å LEVE igjen, endelig er vinterdvalen over!