Marie Wolla

Søndagsbrunsj

21. august 2017   |   Kommentarer

— Muriel’s kitchen —

South Kensington 1-3 Pelham Street

Dere vet den gløden man får rett etter at man har hatt sex? Nå har jeg den samme gløden, men det er fordi jeg nettopp har sett favorittbandet mitt live. Jada, jeg er klar over at jeg maser fælt om Muse altså. Dere vet når man obesesser over en fyr, og du kan høre deg selv være slitsom når du prater om han konstant for venninnene dine? Litt sånn føler jeg det nå, men jeg klarer ikke å slutte. Hjelp?

Konserten var alt jeg hadde håpet på og enda litt til. Etter å ha køet fra klokken ti om morgenen klarte jeg faktisk å kapre meg en plass på andre rad. Setlisten var helt utenom det vanlige, og jeg er så uendelig takknemlig som fikk tak i billetter. Dette er et minne jeg skal bære med meg resten av livet!

Jeg var fortsatt i lykkerus da jeg våknet søndag morgen, men også totalt tappet for energi. Vi tok en kjapp googling og fant et populært spisested i nærheten av hotellet. Vi var på jakt etter deilig komfortmat – og gjett om vi fant! Muriel’s Kitchen ligger i South Kensington og de serverer alt fra english breakfast og pannekaker til avokadotoast toppet med posjerte egg. Anbefales på det varmeste hvis du er i nærheten!