Det Nye

Slik prepper du huden til festsesongen

| 17. desember 2018   |   Kommentarer

Julebord, familieselskaper, julaften, nyttårsaften og diverse fester – det er ingen tvil om at selveste festsesongen er over oss! For å klargjøre huden for sminke og sørge for at den holder seg gjennom hele kvelden er det viktig å preppe huden.

Det trenger ikke å være komplisert eller vanskelig. Med Simple Water Boost sin hudpleieserie kan du preppe huden og gjøre den klar for kvelden med noen få, enkle steg.

PREPPE HUDEN: Det er viktig å preppe huden for å gjøre den klar til å legge sminke som skal holde hele kvelden. Foto: Unsplash

 

Step-by-step prepping av huden:

1 – Start med å rense huden. Her kan du gjerne bruke en frottéklut og såpefri ansiktsvask. Gni den fuktige kluten forsiktig rundt på tørre partier i ansiktet. Da fjerner du døde hudceller samtidig som du renser huden.

2 – Skyll deretter ansiktet i kaldt vann – i stedet for varmt. Da lukker du porene og gjør huden klar for å tilføre fuktighet. Klapp ansiktet lett med håndkleet og påfør fuktighetskremmens ansiktet enda er litt fuktig.

3 – Masser ansiktet samtidig som du påfører fuktighetskremen. Det øker blodsirkulasjonen og bidrar til at du får en frisk og naturlig glød.

4 – Påfør en booster som glatter ut stramhet og trøtthet i huden, og gir langvarig fuktighet.

5 – Som et avsluttende steg kan du eventuelt lage en leppeskrubb for å få vekk døde hudceller på leppene. Denne lager du enkelt hjemme av én spiseskje sukker og to spiseskjeer av enten olje eller honning. Bland ingrediensene og skrubb leppene uten å være hardhendt. Deretter skyller du leppene og påfører en god leppepomade.

6 – Huden er nå klar for sminken!

GJØR DEG KLAR FOR FESTSESONGEN: Simple Water Boost sin hudpleieserie gir ansiktshuden masse fuktighet og naturlig glød – perfekt før du skal legge sminken. Foto: Unsplash

 

Tips!

Legg renseserviettene på puten før du drar – da kan du ikke glemme å fjerne sminken!

HUSK Å FJERNE SMINKEN: Legg renseserviettene på puten før du går så du ikke glemmer å fjerne sminken. Foto: Nora Angeltveit

 

 

Produktene får du kjøpt hos HM, Vita og Boots

For herlig inspirasjon, følge Simple på Instagram!