SK17-stress Det slår aldri feil. Hvert år på denne tiden begynner jenter og gutter å stresse over kropp og sommer.
Hanna Sundquist

SK17-stress

26. juni 2017   |   Kommentarer

 

Det slår aldri feil. Hvert år på denne tiden begynner jenter og gutter å stresse over kropp og sommer. Hashtaggen #SK17 (sommerkroppen 2017) har i skrivende stund hele 3502 treff på Instagram. For noen er den sikkert brukt med en smule ironi. For andre innebærer bikinisesongen sultestreik, hardtrening samt dårlig samvittighet fordi man hverken klarer å sultestreike eller hardtrene. SK17 innebærer også en engstelse for å måtte sprade rundt halvnaken på stranda akkompagnert av stygge tanker om egen kropp.

DETTE.ER.SÅ.SYND! Vi i ShapeUp har et håp om at dere jenter skal skjønne at dere er gode nok som dere er. Til syvende og sist er det ikke hvilken kropp du har som avgjør om du er lykkelig eller ei. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men i ShapeUp prøver vi i hvert fall å veie livsglede og god helse tyngre enn dietter og kroppsutseende.

Ja, aktivitet og næringsrik mat er viktig for en sunn og happy kropp. Men det er også latter, nytelse og avslapning! Hallo balanse!

Og nei, motivasjonen for å trene bør ikke være å få en «SK17» som ser ut på en viss måte. Motivasjonen for aktivitet og gode rutiner bør heller være god helse, overskudd og livsglede. En frisk kropp som tillater deg å leke, le og leve er heller ingen dum bonus, spør du meg.

Ps: Kjøp nyeste ShapeUp hvis du digger sunn og balansert trenings- og mat-inspo <3