Christina Fraas

Shoreditch BIB (breakfast in bed!)

20. desember 2017   |   Kommentarer

Om jeg kunne starte dagen sånn hver dag!


Alle turer må komme til en ende. Og da må det være lov å mimre litt! Etter fem fantastiske dager i London er det på tide å reise hjem til Kirsebærhagen. Det er koselig hjemme med snø og jul, men ferie er SÅ digg. En av de koseligste tingene var å få frokost og chai-latte på senga av Mateo, den første dagen jeg våknet i leiligheten. Er det ikke rart hvordan en så «liten» ting kan bety så mye? Jeg blir overlykkelig av frokost på senga. Både fordi jeg ELSKER mat (og kaffe), men også fordi det er en fin måte å gjøre noe ekstra for noen man bryr seg om.

   

Når jeg har gjester elsker jeg å servere dem frokost på sengen eller i vinduskarmen. Hadde jeg bodd i sentrum, ville jeg testet den sjappa som leverer crossiant og magasiner på døren! Men lite slår denne Turkey + Cranberry sandwitchen fra den lokale bakeren i Brick Lane, mmmmm *droole*. Snart tilbake til hverdagen!