Hanna Sundquist

Dette er Shape Up-ambassadørene!

10. januar 2018   |   Kommentarer

WOHO! Endelig kan jeg stolt presentere de syv ambassadørene vi landet på, etter en vanskelig prosess. Vanskelig fordi jeg har fått inn så UTROLIG mange sterke kandidater! Som nevnt før, har et viktig kriterium vært bosted, da vil vil ha ambassadørene spredt rundt om i hele landet. I tillegg har verdier og syn på helse veid tungt. 

Sååååå, mine damer og herrer … Her er de utvalgte jentene!

Julie Schevik

Bosted: Trondheim
Instagram: @julieschevik
Treningsfilosofi: Sett deg mål, tren variert og ikke minst: Ha det morsomt! Jeg trener for å opprettholde god helse og for å minske risikoen for skader.

Lotte Oxholm

Bosted: Oslo
Instagram: @lotteoxholm
Treningsfilosofi: Det viktigste for meg med trening er gleden og mestringen den gir. Lite slår følelsen av å bli sterkere ved å slå en gammel personlig rekord i ulike styrkeøvelser eller etter en intensiv kondisjonsøkt. Jeg trener med fokus på økt fysisk prestasjon og ikke presentasjon av kroppen.

Renate Mortensen

Bosted: Tromsø
Instagram: @renatecarrera
Treningsfilosofi: Finn glede i det du gjør, da blir veien mye lettere. Ta steget og gjør litt hver dag. For meg handler det mye om variasjon og glede. Vær fornøyd med deg selv!

Hanne Sande

Bosted: Stavanger
Instagram: @hannesande
Treningsfilosofi: Trening skal være gøy! Hvis du trives med det du gjør, blir kvaliteten på treningen bedre. At treningen min er av god kvalitet, er viktig for meg, siden jeg har et ønske om å nå målene jeg har satt meg.

Karoline Melvold

Bosted: Skedsmokorset
Instagram: @karolinelm
Treningsfilosofi: Med en sta og sterk vilje får du til akkurat det du ønsker!

Martine Slotvik

Bosted: Brønnøysund
Instagram: @mslotvik
Treningsfilosofi: Jeg er stor fan av hverdagsaktivitet. Alt er bedre enn ingenting, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Jeg har også stor tro på at variasjon gjør kroppen klar for de fleste utfordringer, både fysisk og psykisk.

Eli Anne Dvergsdal

Bosted: Bergen
Instagram: @motbakkeeli
Treningsfilosofi: Trening er viktig for helsa, og gjør at man får overskudd i hverdagen. Det viktigste er å finne en treningsform som er lystbetont og som man trives med. Da er sjansen større for at treningen blir gjort, i tillegg til at man har det gøy på veien.

Du kommer til å bli bedre kjent med ambassadørene våre i neste utgave av Shape Up!