Pia Seeberg

Overkroppsøkt, innspilling og fredagsglede

4. januar 2019   |   Kommentarer

Det er frrreeeedag!😄🤩🥳 Bare meg som føler det er på høy tid med litt fri? Det er som om juleferien fikk meg til å kun ville ha fri, lese bøker og chille, haha. 

I dag startet jeg dagen med herlig spreke PT-kunder, før jeg satte snuta mot Oslo og innspilling med God Morgen Norge – vi mekket et inspirasjonsinnslag til hvordan man kan legge inn styrketrening når man jogger utendørs, også på vintertid. Så fint vær, Peter er så god, kameramannen er superproff å jobbe med – helt topp! Innslaget blir sendt en gang i slutten av januar😊💕 

  

Nå er planen å kjøre økten du ser under i treningsrommet hjemme. Beina er tunge etter trim de siste dagene, så jeg tror denne vil gjøre meg godt. 

500 meter ro 

6 chins 

10 pike push ups 

20 beintrekk med sklimatter

X 3 

500 meter ro 

6 chins 

10-15 ro til stang 

10+10 skrå mountain climbers med kickback 

X 3 

500 meter ro 

15 push ups 

10 enarms roing med albue til siden 

20 GTO @15 kg 

X 3 

500 meter ro 

Roingen skal være i et behagelig tempo – det gjelder generelt hele økt egentlig😅 Test hvis du vil – jeg tror den blir knallbra, og en god start på helgen. Den tilbringes forøvrig hjemme, med full avslapning hjemme, fiksing og ordning, trening, digg mat.. det gledes. 

God helg fine folk❤️