Pia Seeberg

NY vlogg live – bli med på skirenn, jeg gjester podcast og verdens beste havregrøt!

6. februar 2019   |   Kommentarer

Hei dere, og god onsdag! 

Nå som Pia på prøve er live ser det ut til at onsdag blir ny vloggdag, bestemt i samråd med noen trofaste lesere – takk for hjelpen😍 I ukas får dere da altså være med på skirennet jeg gikk i helgen, i tillegg til havregrøtmekking (som jeg fikk en trillion spørsmål om på Instagram) og når jeg gjester podcasten @powerladiespodcast, for å nevne noe. Håper dere liker den – kom gjerne med feedback, spre gjerne budskapet, og ikke glem å like, gi tommel opp, kommentere og trykke abonner😘

Neste utfordring er jeg i gang med as we speak, som riktignok dreier seg om noe ganske annet.. jeg skal nemlig holde en teamteach i step (!!!!!) med Sølve Sundrehagen på ShapeUp Convention 16. februar.

I går var jeg med å kjøre igjennom programmet 100%. Jeg vlogget underveis, så dere får se deler av moroa i vloggen om en uke, og ja.. jeg tror dere kommer til å le, for å sirre´sånn. MEG og step-time – hvordan skal dette gå?!! Nesten så jeg angrer på at jeg takket ja til utfordringen. Nesten😅

Meen.. hvis Sølve og alle andre stepinstruktører kan, så.. kan vel jeg å😃 Øve, øve, øve, øve. ØVE!

God onsdag🧡