Hanna Sundquist

Vi har kåret Shape Up-ambassadører!

3. januar 2018   |   Kommentarer

WOW! Jeg er helt overveldet over hvor mange som ønsker å bli Shape Up-ambassadører! Etter at vi i Shape Up søkte etter ambassadører i starten av november, har mailboksen min blitt overfylt av kule og inspirerende jenter. Jeg har faktisk mottatt over 700 søknader!

Det har tatt tid, men jeg har lest alle søknadene som har kommet inn. Jeg har sjekket opp profilene deres på Instagram, sett på alle de vedlagte bildene og latt meg inspirere av tekstene dere har skrevet.  Jeg har blitt skikkelig motivert av dere, og samtidig rørt over mange av historiene dere har delt med meg. Herre min hatt så mange freshe Shape Up-jenter det finnes der ute! 

Jeg skulle veldig gjerne ha svart hver og en av dere personlig, men siden det har kommet inn så utrolig mange søknader, har jeg rett og slett ikke kapasitet. Vit uansett at jeg har lest alle søknadene nøye, og at jeg tar vare på alle e-postene om det skulle dukke opp andre muligheter senere. De som til slutt stakk av med tittelen fikk beskjed like før jul.

Etter en lang prosess har vi omsider kommet fram til seks heldige Shape Up-ambassadører. Sammen med Pia Seeberg (henne kjenner dere!), Madeleine Strand (redaktør for Det Nye, Shape Up, Kamille og Ditt bryllup) og Lene Eriksrød (produktsjef for merkevaren) har vi vurdert frem og tilbake. Vi har fylt en hel tavle med navn og diskutert fram og tilbake. Et viktig kriterium for valget vi har tatt, har vært bosted, da vi veldig gjerne vil ha ambassadørene våre spredt rundt i hele landet. Samtidig har vi hatt stort fokus på at verdiene til jentene er i tråd med Shape Up.

Ambassadørene vil bli presentert i uke 2 på Denye.no. Stay tuned! <3