Kall meg gjerne overfladisk ... ... men jeg ELSKER å føle meg fresh på trening!
Hanna Sundquist

Kall meg gjerne overfladisk …

11. juli 2017   |   Kommentarer

… men jeg ELSKER å føle meg fresh på trening! Treningsgarderoben min er mye mer løssluppen enn partygarderoben, for å si det sånn. Neon, mesh, metall, mønsterbonanza … Alt er liksom lov på trening! Akkurat nå er jeg inne i en dus periode der jeg har heeeelt dilla på lyserosa! Her er noen favviser jeg ønsker meg akkurat NÅ <3

Laidback jumpsuit fra Bikbok Balance kr 249 – Solbriller fra Bikbok, kr 99 – Body fra BikBok Balance, kr 199 – Sko fra Reebok, kr 899 – Snack fra Barebells, kr 35 – Sports-bh fra H&M, kr 199 – Shorts fra H&M, kr 149.

Jeg får også helt makk i rumpa og cravings til strandtrening av disse godbitene:

Langermet badedrakt fra H&M, kr 399 – Yogamatte fra Abilica, kr 229 – Raw-snacks fra Nutramino, kr 30 – Aftersun fra Cosmica, kr 99 – Kokosvann fra Vita Coco, kr. 33 – Sports-bh fra Röhnisch, kr 299 – Shorts fra Röhnisch, kr 499.

 

(Øverste bilde: Foto: Rasmus Kongsøre, Styling: Cecilie Mevatne, Hår og sminke: Tomas Erdis)