Marie Wolla

Jeg savner å reise

25. oktober 2017   |   Kommentarer

Okei, det er offisielt folkens. Jeg må kjøpe meg en ny jakke så fort som mulig, før jeg ender opp med å gro helt fast i denne. Husker dere da jeg fortalte at fusken min fra i fjor var full av ketchupflekker fra mækkern? Vel, jeg har hatt denne jakken i knappe tre uker og allerede har den fått hilse på minst fem flekker etter festlighetene jeg har begitt meg ut på de siste helgene. Men tilbake til overskriften; er det bare jeg som savner å reise? Jeg fikk ikke reist så mye i sommerferien, og nå kjenner jeg at det kiler ekstra i reisefoten. Til helgen skal jeg heldigvis på en liten weekend-tur til Berlin for å besøke søsteren min, men det er er en liten stemme inne i hodet mitt som fortsatt hvisker; PARIS! PAAAAARIIIIIS! Mye mulig at jeg faller for fristelsen…