Marie Wolla

Jeg hater shorts!

30. mai 2017   |   Kommentarer

(Her er et sjeldent bilde av meg i shorts)

Jeg sitter på en benk og venter på bussen. Klokken er 8 om morgenen og solen har såvidt begynt å klatre opp på himmelen. Det er meldt sånn passe vær i dag, men jeg har likevel safet med en jakke og jeans. Hvor blir det av den bussen? Jeg fryser!

Og så ser jeg henne; jenta som kommer gående rundt hjørnet. Hun har på seg en genser og et par korte shorts som for lengst har søkt ly mellom rumpeballene. Hallo! Hun har på seg SHORTS! Hvordan får hun det til? Jeg prøver å visualisere meg selv i det samme forferdelige plagget, men jeg grøsser bare av tanken. Jepp, det stemmer. Jeg hater nemlig å gå i shorts!

Ikke nok med at vi bor i et land med bipolare værguder; jeg kan faktisk ikke huske én eneste gang jeg har følt meg fin i shorts! For det første så er de er altfor korte til å dekke festmåltidene mine. Du vet; den cheeseburgeren du spiste forrige helg, som nå har satt seg på bakdelen din. De er heller ikke i nærheten av flatterende for bleike og korte bein. Jeg ble dessverre ikke født med gazelle-bein (og de ser ikke ut til å vokse med det første), og jeg er som regel aldri brun på bena (med unntak av de to ukene jeg tilbringer i syden hver sommer).

Er jeg den eneste som styrer unna dette plagget når sommeren kommer?