Pia Seeberg

Hurra for spisesteder som dette!

8. november 2018   |   Kommentarer

I skrivende stund lader jeg opp til løping i høstmørket med en gjeng sprekiser, i regi av meg og Carmex. De er vinnere av en konkurranse på Instagram, der alle får utdelt refleksvest, hodelykter og Carmex ved start, for så å løpe til Egmont Publishing i Nydalen, drøye 5 km. Der venter goodiebags til alle😍

Jeg er ute i god tid, og benytter anledningen til å teste ut et sted på Oslo City som jeg har hatt lyst til å teste lenge. Vi har den samme restauranten i Drammen, og nå har de utvidet til Oslo. Gøy å se😊

Hurra for spisesteder som dette!

   

Jeg bestilte en smoothie bowl etterfulgt av en chia-pudding, og begge smakte nydelig 😍 Jeg liker at steder med fokus på næringsrike matvarer stadig popper opp😊

Dagen i dag startet rooolig, da jeg har en aldri så liten forkjølelse i kroppen🤧 Jeg jobbet og sov i senga frem til rundt 14, før jeg brukte laaang tid på å omstille meg og rigge kropp og sinn til løpetur. Nå er jeg godt kledd og klar i topplokket, mye takket være nesesprayen som både klarner opp tetthet og stopper rennende nese. Føler forøvrig at den tørker ut hele hodet mitt, men la gå.. the show must go on!😅

Sist, men ikke minst – sjukt gøy at så mange tester #piasgym1 😁 Det setter jeg stoor pris på. Ha en fortsatt fin torsdag – blogges i morgen💙