Nora Angeltveit

Høstfavoritter!

1. november 2017   |   Kommentarer

Dette er mine favorittprodukter for tiden! Alle er relativt nye på markedet, men jeg er allerede blitt helt avhengig! Elsker burgunder og lilla toner, spesielt nå på høsten!

 

Anastasia liquid glow

Jeg får aldri nok av highlightere, og nå har jeg gått over til en flytende variant – Dette er en lett highlighter i flytende form som gir masse glød med en metallisk finish. Den er enkel å påføre, og bare smelter inn i huden! Klapp den til slutt over enten pudder eller flytende foundation – blir ikke skjoldete resultet. Man kan få den i 4 forskjellige nyanser, min favoritt er «peach fizz».

 

Lip Paint Matte L’oreal

Denne matte lipglossen har sterkt pigmentert farge. O som gir intens farge. Jeg bruker den lilla tonen hver eneste dag! Hvis du syns fargen blir for intens, så bare klapper du den forsiktig på med fingrene. Den er enkel og påføre og sitter overraskende bra, for å være en så rimelig lipgloss. Denne anbefales!

 

Lash Crown maskara fra Max Factor 

Med Lash Crown Mascara får du volum, lengde OG definisjon. Her får du en virkelig løsvipper- effekt! Maskaraen fordeler et solid lag langs vippelinjen, samtidig som den sørger for separasjon ut til tuppene. Drysser ikke og sitter hele dagen!

 

Dior Christmas collection 2017 øyenskygge

Denne øyenskyggepaletten er helt rå! Den kommer i årets  julelook fra Dior og er derfor en «limited edition» Skyggene er tett pigmenterte, sitter godt og lett å påføre – det kan jeg garantere. I tillegg syns jeg den har perfekte fargekombinasjoner som passer til høst, jul og vinter! Løp og kjøp om du ønsker deg denne, er ikke butikk kun en viss periode!