Pia Seeberg

Her er en ny #piasgym-økt – klarer du å slå tiden min?

4. desember 2018   |   Kommentarer

DA var det tid for en ny #piasgym, og dette er altså nummer to i rekka, derav hashtaggen #piasgym2.

Denne gangen får vi bryne oss på litt løping, samt ulike øvelser med kettlebells. Det vil si, det eneste du trenger er en mølle eller uteområde, samt to kettlebells – gjerne på 12 kg, som jeg bruker i videoen, men både høyere og lavere er selvfølgelig innafor.

Jeg har fulgt iherdig med på hashtaggen #piasgym1, og slik jeg kan se er det @lydiahofseth som stakk av med vinnertiden – 18.35, opp mot min tid som var 19.55. Rått! 

Folk altså <3

Fortsett å bruke #piasgym1 som et verktøy i treningen deres, og fortsett å prøve å slå deres egen tid – da er sannsynligheten stor for at dere trener dere bedre på veien😁 

Nå er det altså på tide med en ny utfordring – det kommer en ny #piasgym den første tirsdagen i hver måned.

Denne gjorde jeg i går, og for å være ærlig fristet det ikke en døyt. Jeg hadde nok vanligvis tatt meg en hviledag om det ikke var for at jeg skulle reise i dag – innspillingen, og dermed gjennomføringen, måtte skje, hehe😅 Føler dermed ikke at tiden er heelt representativ for hva jeg kunne ha fått, men samtidig – sånn er det. Jeg vil ikke la varierende dagsform hindre meg i å gjennomføre og dele tiden, og det håper jeg ikke dere gjør heller 😊 

Jeg satser på å få teste igjen snarest, og da har jeg kanskje noen tider å konkurrere mot også 😁

Slik gjør du 

Etter oppvarming går du løs på økta, som starter med å løpe 500 meter. Deretter gjør du følgende.. 

10 thrusters @12 kg x 2 

10 pushups med én hånd på en kettlebell (se hvordan jeg gjør det i videoen, 5 på hver side)

10 strake markløft med roing @12 kg x 2 

100 mountain climbers 

10 thrusters @12 kg x 2 

10 pushups med én hånd på en kettlebell (se hvordan jeg gjør det i videoen, 5 på hver side)

10 strake markløft med roing @12

500 m løp 

2 min pause 

Gjenta én gang til. 

.. og da har du tiden din.

MIN TID: 24.08

Du skal altså løpe 500 meter, deretter gjennomføre øvelsene, som avsluttes med nye 500 m løp. Merk deg tiden, for da skal du ha eksakt 2 min pause, før du kjører samme greia på ny – starter med 500 m løp, deretter øvelsene, og avslutter med 500 m løp. Tiden du DA sitter igjen med er tid brukt – for min del ble det altså 24.08. 

Husk å ikke la deg stresse av tiden, spesielt ikke på første gjennomføring (alltid kjekt å starte litt forsiktig, for så å forbedre seg), og at den eneste du egentlig konkurrerer mot er deg selv. Jeg dro i gang dette for at alle vi som trener alene skal få en fellesskapsfølelse, og vite at man ikke er alene.. selv om man er alene 😂👌🏻

Det var sinnsykt gøy å få så mange treningstryner og tider tilsendt på Instagram, og enda litt gøyere med dere som «turte» å dele et bilde med hashtaggen #piasgym og #piasgym1 – denne gangen #piasgym2. Håper å få til noe premier på dette etterhvert, slik at jeg hver måned kan trekke en tilfeldig vinner som får en bra premie!

Håper dere er minst like rå denne gangen, og gleder meg til følelsen av å bli jaget av sprekiser i det ganske land! 

Så.. klarer du å slå tiden min?😄