Marie Wolla

Gnagsår-uka

4. desember 2017   |   Kommentarer

Hils på mine nye vintersko!

Jeg har vært veldig usikker på hvilket merke jeg skulle gå for, men jeg endte til slutt opp med å bestille et par fra Dr. Martens. Både fordi de er litt nettere på foten enn andre vintersko, men også fordi de er i så god kvalitet at de (forhåpentligvis) kan henge med meg i et ti-år fremover. Så denne uken skal jeg starte på prosjekt Marie-går-inn-de-nye-vinterskoene-sine. Til dere som ikke vet så mye om docs fra før av, så er merket kjent for å ha helt fantastisk kvalitet, men det er dessverre et eget prosjekt å gå dem inn. I helgen gjorde jeg derfor grundig research for å finne ut av hvordan jeg kunne få skinnet til å vide seg ut fortest mulig. Det gikk ca. sånn her:

Meg: *googler «how to break in a pair of doc martens»*
Random jente på YouTube: a good tip is to put them outside when it’s minus degrees, and then you take them back in after a couple of hours and heat them up in the microwave
Meg: ………

Ehm. Etter å ha lett internett rundt etter tips, satt jeg til slutt igjen med det gode gammeldagse ullsokk-trikset, så går fant jeg fram de tjukkeste ullsokkene jeg eier og trasket rundt i skift hjemme i leiligheten med sokkene og skoene på i et par timer. Og ganske riktig; etter kun en halvtime kunne jeg allerede kjenne gnagsårene snike seg på, så etter dette løp jeg ut for å kjøpe meg noen pakker med gnagsår-plaster. Jeg ber en liten bønn om at det hele blir verdt det til slutt.