Det Nye

Gjør du disse feilene?

25. januar 2018   |   Kommentarer

 

Uvaner er noe vi alle har – der noen er verre enn andre. Enkelte uvaner kan faktisk være skadelig for ansiktshuden din. Gjør du disse feilene? I så fall burde du slutte med dem i dag.

 

– Ta på huden i ansiktet –

Tenk så mange bakterier vi får på hendene i løpet av en dag. Vi tar på felles overflater som dørhåndtak, penger og tastaturet – mye oftere enn vi faktisk vasker hendene. Disse bakteriene kan både inneholde smittefare og de kan gi deg kviser. Dersom en kvise dukker opp på kinnet, kan mobilen være årsaken. Husk derfor å bruke antibakterielle våtservietter på hendene og telefonen innimellom!

 

– Skylle ansiktet med varmt vann – 

Å skylle ansiktet med varmt vann tørker ut huden din. Du bør heller rense den med lunket vann, og deretter skylle den med kaldt vann for å lukke porene. Da gjør du den klar til å påføre fuktighet!

IKKE VASK ANSIKTET I VARMT VANN: Dette er en feil mange av oss begår – og det tørker ut huden vår. Foto: Nora Angeltveit.

 

– Droppe å rense huden om morgenen –

Det er lett å anta at du ikke trenger å rense huden om morgenen, siden du gjorde det kvelden før. Men den gang ei! Det samler seg diverse urenheter og talg på huden mens vi sover. Fjern derfor døde hudceller om morgenen med Simple Water Boost sitt micellar-rensevann eller såpefri ansiktsvask.

 

– Bytte putetrekk sjelden –

Du bør faktisk bytte putetrekket én gang i uken! Sminke, svette og talg setter seg i putetrekket og tetter porene dine. Bytter du det for sjeldent danner det seg bakterier i sengetøyet som kan føre til urenheter og kviser. Tips! Silke og sateng eller andre glatte stoffer er det aller beste. Det tiltrekker seg ikke fuktighet.

BYTTE PUTETREKK: Husk å bytte putetrekket ofte – ideelt sett en gang i uken. Foto: Unsplash.

 

– Pelle på urenheter –

Denne uvanen er det vanskelig å få bukt med – det er vi klar over! Men, å pelle på hudormer kan føre til arrdannelse, pigmentforskjeller og forverre infeksjonen. Resultatet blir ofte at man heller dytter bakteriene lenger inn i huden.

 

– Gni huden når man renser den –

Dersom du gnir huden hardt ved en ansiktsvask kan du skade hudbarrieren og irritere huden. Dermed blir den også lettere utsatt for urenheter. Du kan også risikere å sprenge små blodkar som kan medføre linjer i huden og røde merker. Det kan derfor være fordelaktig å rense huden på en skånsom måte, eksempelvis ved å benytte en fuktig bomullspad med Simple Water Boost sitt micellar-vann.

IKKE GNI HUDEN: Rens huden på en skånsom måte for å unngå å skade hudbarrieren og irritere huden. Foto: Nora Angeltveit.

 

Simple Water Boost

Dersom du klarer å legge vekk noen av uvanene er du allerede på god vei! En annen ting du burde gjøre er å velge riktige hudpleieprodukter. Simple Water Boost-serien er en fuktbooster basert på naturlige ingredienser og mineraler som regulerer huden samt etterlater den myk og full av naturlig glød!

 

SKÅNSOM OG EFFEKTIV: Med micellar-teknologi, fuktighetsgivende mineraler og planteekstrakter, tilfører hudpleieserien fuktighet til tørr hud. Foto: Produsenten.

 

Produktene får du kjøpt hos H&M, Vita og Boots 

For herlig inspirasjon, følg Simple på Instagram!