Det Nye

FRESH VINTERHUD PÅ 1-2-3

| 9. november 2018   |   Kommentarer

Lei av hud som blir tørr og flasser? Høsten og vinteren er høysesong for tørr hud, og vi vet hvor irriterende det er! Ikke bare er det ubehagelig, det klør, ansiktshuden føles litt for liten og kanskje verst av alt – sminken vil ikke ligge sånn vi vil ha den. Kombinasjonen av det varme, tørre inneklimaet og kulden utendørs gjør at mange plages av tørr hud. Dersom huden er fuktfattig, må du smøre den med fuktighetskrem for å redusere vanntap fra huden. Simple sin hudpleieserie Water Boost er en fuktbooster basert på naturlige ingredienser og mineraler som regulerer huden og etterlater den myk.

Kremen som gjør det enkelt å bekjempe tørr hud

Er du som Henriette, derimot, der tidsklemma gjør det vanskelig å rekke lange hudpleierutiner både morgen og kveld? Er du også lei av avanserte ord, lange terminologier og lovnader til evigheten – slik man ofte forbinder med de ulike hudpleiemerkene?

Simple gjør det enkelt! Litt som i ordet «Simple», snakker de om hud og hudpleieprodukter på en enkel og forståelig måte.

Huden vår er viktig. Huden er faktisk kroppens største organ og har flere funksjoner, som for eksempel å holde på kroppstemperatur og fuktighet. Noe av det som påvirker huden vår mest er omgivelsene rundt oss. Når været er kaldt og luftfuktigheten lav, gjør det at huden føles tørr og matt. Mange får flass rundt nesevingene og tørre lepper. En lett krem med mye fukt hjelper huden til å være i balanse.

HUDPLEIE FOR TØRR HUD: Simples fuktighetsgivende hudpleieserie er redningen for hud som blir tørr og flasser. FOTO: Produsenten

 

Enkel kveldsrutine for tørr hud

  1. Fjern sminken med rensevann eller renseservietter. Tips: skyld ansiktet i kaldt vann, det tørker ikke ut huden!
  2. Smør huden inn med Simples Water Boost nattkrem.

Har du ekstra tørr hud noen steder i ansiktet? Smør et tynt lag med Hydrating Booster på de utsatte områdene.

REDNING FOR TØRR HUD: Bruk fuktighetsgivende kremer og drikk to liter vann daglig, som er anbefalt væskeinntak for kvinner.

 

Simple sin fuktighetsgivende nattkrem er en god krem for den årstiden vi nå befinner oss i. Gelkrem-formelen gir fukt og har en gjenoppbyggende effekt. Huden vår jobber hardt om natten med å fornye seg, og Simples nattkrem støtter denne prosessen. Smør huden lett inn om kvelden og du er klar for både våte og kalde dager. Så enkelt kan det gjøres og så enkelt kan det forklares. Ingen vanskelige ord, ingen vanskelige termologier – bare Simple som gir huden din litt ekstra pleie når den trenger det.

 

6 tips for å ta vare på tørr vinterhud

  • Dette kommer nok ikke som et voldsomt sjokk: drikk masse vann!
  • Bruk milde, pH-balanserte såper
  • Unngå klær bestående av kun syntetiske stoffer
  • Spis mat som smører huden innenfra: fet fisk, avokado og nøtter
  • Bruk en fuktighetsgivende og pleiende nattkrem
  • Unngå for lange dusjer med veldig varmt vann

 

 

Produktene får du kjøpt hos H&M, Vita og Boots

For herlig inspirasjon, følg Simple på Instagram!