Marie Wolla

Fredagslista

3. november 2017   |   Kommentarer

Dette hører jeg på: «A New Error» av Moderat. Jeg så bandet på Roskilde i sommer, og denne sangen tar meg rett tilbake!

Denne helgen skal jeg: I min aller første babyshower! De siste ukene mine har jeg fisket etter gavetips hos mine eldre og visere venner. For hva kjøper man egentlig til en… baby? Og hva burde jeg absolutt ikke kjøpe?

Dette gleder jeg meg til: Nå som vi har beveget oss inn i november, synes jeg det er innafor å begynne og glede seg til jul. Jeg fikk tilsendt et veldig hyggelig bilde av søsteren min tidligere i dag. Nå er det altså offisielt; det første pinnekjøttet har kommet i butikkene! Herregud, som jeg gleder meg til første pinnekjøtt-middag!

Dette har jeg fått dilla på: Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er så glad i søtsaker. Jeg er den som gjerne bestiller en ekstra forrett, når alle de andre spiser dessert. Det er en god grunn til at jeg blir kalt chipsdronningen! Denne uken derimot har jeg fått ekstremt dilla på brødskive med… nugatti. Jepp. Så sånn går no dagan.

Denne ukens irritasjon: Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette, men jeg er sikker på at noen der ute som reiser med kollektivt i Oslo by har lurt på det samme. Hva er tanken bak bussene som har sånne veldig brede enkeltseter? Jeg har kommet frem til at det egentlig er dobbeltseter, men vi nordmenn bruker dem som enkeltseter. Enten fordi vi ikke ønsker nærkontakt klokken 7 om morgenen (og ellers i løpet av døgnet) eller fordi det rett og slett blir for liten plass til to personer. Kanskje en rar ting og irritere seg over, men jeg der har dere meg. Bussen er sikkert designet for å være plassgunstig, men i praksis er den det totalt motsatte.

Denne ukens opptur: Stranger things sesong 2! Som forøvrig var tidenes korteste opptur, for jeg har selvfølgelig binga hele dritten og sett alt ferdig allerede. Send hjelp.

Dette burde du se i helgen: «Gaga: five foot two» på Netflix. Jeg er ikke så glad i pop-musikk, men jeg har alltid vært råfan av Lady Gaga. Fy fader for en dame ass! Jeg var redd for at dokumentaren hennes ville være veldig amerikanisert (som så mye annet er), men denne er så ekte og ærlig. Og fin. Bare se den!