Pia Seeberg

Endelig ny vlogg!! CrossFit-økt du kan teste og update; slik gikk det med treningsmålene mine

28. april 2019   |   Kommentarer

Vloggen inneholder reklame for egen bok

Hei dere, og god søndag! 

Jeg har tilbrakt min søndag foran pc´en med jobb, avbrutt av god mat og en good tur i skauen med familiehunden – det blie 2,5 time i snøfri skog, og det var helt fantastisk. Anyhow, popper bare innom for å dele en ny vloooogg med dere, finallyy! Dette har vært etterlengtet, og grunnen til at jeg har vært treig er rett og slett at jeg har måttet lære meg det nye kameraet, overføring av filer osv. NÅ er jeg back on track!

I ukas vlogg forteller jeg hvordan det gikk med treningsmålene jeg skriver om i blogginnlegget under, som ble publisert første uken i januar 2019. I innlegget forteller jeg om hva jeg ønsket å oppnå på trening innen påsken 2019, og i ukas vlogg forteller jeg.. hvordan det gikk. Hehe.

Blogginnlegg om mål fra januar til påske kan du lese her.

Husk å trykke abonner på kanalen min om du ikke allerede gjør det, og gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube, så hjelper du både den og meg og inspirere stadig flere til et sunt liv😅

Håper dere liker vloggen, som alltid, kom gjerne med innspill på hva dere kunne tenke dere å se mer av. Ha en fantastisk søndag, så blogges vi i morgen😍