Pia Seeberg

En kjapp og effektiv svettefest på stuegulvet

28. desember 2016   |   Kommentarer

 

Jeg skal ikke ta helt av, men noe juletrening, det har jeg lovet dere å bidra med.

I skrivende stund befinner jeg meg på fjellet, og storkoser meg med late dager, litt trening, frisk luft, god mat, søvn, fest og moro. Livet altså! Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen min, og deretter begi meg ut på en liten luftetur. Deretter skal jeg kjøre igjennom noe som heter #skyrøkta her på hytta. Jeg skal nemlig gjøre et superkult samarbeid med Skyr rett over nyttår, og mtp. at jeg har noen festlige dager på Geilo foran meg tenker jeg at det nok er smart å teste økten nå, hehe. Kort oppsummert er det også det en hjemmetreningsøkt du kan gjøre hvor som helst, når som helst – perfekt å bare.. bestemme seg for at man SKAL gjøre så fort det nye året er her. Men mer om det senere 🙂

Jeg har det virkelig bra nå, og litt av grunnen til det er at jeg får presset inn litt pust og pes her og der. Det er ikke noe hassle når jeg kan gjøre unna øktene når som helst, hvor som helst.

For eksempel økter som denne under her! Den er super, og akkurat passe lang. Jeg får brukt kroppen litt, uten at jeg sliter meg helt ut. Det gjør jeg nok av ellers i året. Helt super, og en nydelig måte å bruke litt av den romjulsenergien på.

GO FOR IT!

piawodpicmonkey-collage

Slik gjør du… 

Oppvarming

World Greatest stretch, pluss 6 reps av pushups, burpees, utfall og knebøy.

 

Hoveddel 1

Så mange runder du klarer på 3 minutter av…

3 pushups

6 burpees

9 hoppende utfall

12 knebøy

1 min pause

X 4. Du setter altså stoppeklokken på 3 minutter. Gjør så mange runder du klarer av de respektive øvelsene og repsene som står over. Når klokka plinger tar du pause det ene minuttet den teller ned (du finner tonnevis av gode apper, søk f.eks opp Gymboss Interval Timer i AppStore), før du kjører på igjen. Totalt skal du gjøre fire runder, og økta tar til sammen 16 minutter.

 

Hoveddel 2

20 sek planke

10 sek pause

20 sek crunches

10 sek pause

X 4.

Og det tenker jeg egentlig holder, siden det er jul og allting, hehe. Velg selv når du har lyst til å gjøre den, men husk.. om det er en liten del av deg som tenker sånn.. «ah, det hadde vært digg å gjøre». Så gå for det! Ikke nøl, ikke tenk, ikke kveruler.. JUST DO IT!