Marie Wolla

Dilla på leppepomade

| 5. desember 2016   |   Kommentarer

Sponset av EOS

mariewolla_eos_01

Min favoritt: EOS Organic Lip Balm

Leppepomade er helt klart det skjønnhetsproduktet jeg er mest avhengig av i min hverdag. Jeg har nesten alltid med meg én i vesken, og de få gangene jeg glemmer den hjemme får jeg det samme lille hjerteinfarktet som når jeg mister mobilen i bakken. Og det er så rart… Hvorfor slikker jeg meg oftere på leppene når jeg ikke har med meg leppepomade? *spør de hellige leppepomade-gudene* Min avhengighet for leppepomade har ført til at jeg har blitt ekstra kresen på det som smøres på leppene. Jeg har aldri forstått konseptet med produkter som bare gjør vondt verre, og i en verden av leppepomader fylt med tusenvis av alternativer synes jeg de aller fleste er proppet fulle av parfyme og andre tilsetningsstoffer som kun irriterer og tørker ut. Men – det finnes gode leppepomader også! EOS er min absolutte favoritt. Den er økologisk og laget med naturlige ingredienser som pleier og fukter leppene. Jeg er helt forelska i fasongen på den også. Den er så deilig å smøre på!

Vil du vinne EOS leppepomader til deg og en venn? Klikk deg inn HER for å lese mer!

mariewolla_eos_02

Jeg digger Pomegranate & Raspberry. Hvilken digger du?