Nora Angeltveit

Dette googler vi om dating!

7. juni 2018   |   Kommentarer

Jeg har sjekket ut hva norske jenter googler om dating. Ved hjelp av Google- orakelet og mine egne erfaringer prøver jeg å gi dere svaret på spørsmålene så godt jeg kan. 

 

1. Hva kan man gjøre på første date?

 

SVAR: Det er litt opp til hver enkelt; noen liker go-cart, bowling og badeland, mens for andre kan en kaffe være mer enn nok. Man trenger ikke nødvendigvis mange timer for å sjekke om kjemien stemmer. Den første daten er gjerne litt anspent uansett. Personlig foretrekker jeg kaffe, eller et glass vin. Første date skal være en setting hvor man kan prate, ha det hyggelig sammen og se om ting kan utvikle seg.Date nummer to passer kanskje en romantisk middag bedre, dra på kino, eller helt andre ting som stand-up, eller en gåtur i skogen. Etterhvert kan man invitere hverandre hjem eller dra på en lengre weekendtur et kult sted.

 

2. Hvor mange dater er det vanlig å ha før man har sex?

SVAR: Tja, er ikke 3 det gylne tallet a? Tror ikke det finnes noe fasitsvar på dette altså. Det handler mye om erfaring, hvilke verdier du har, og hva du egentlig er ute etter. Jeg synes man skal kjøre på når det føles riktig for deg, og du har skikkelig lyst på det. Ser du etter et forhold, så kanskje drøy den til 3 date så gutten får jage deg litt.

 

3. Hva bør man ha på seg første date?

SVAR: Velg et plagg du føler deg komfortabel i, representerer deg eller viser personligheten din på en eller annen måte. Det er ikke vits å bruke et plagg som har hengt i skapet i all evighet. Daten skal bli kjent med deg, så du skal ikke kle deg ut. Det kan være fint å vise gutten at dette er en spesiell anledning så ikke sleng på deg joggebuksa.

 

4. Hvordan bør man oppføre seg på første date?

SVAR: Man skal selvfølgelig være seg selv. Mange liker at man er leken, flørter litt, er åpen og viser nysgjerrighet ovenfor hans interesser. Still spørsmål, men ikke bli en intervjuer. Se rundt deg og finn naturlige ting og snakke om. Før du skal på date kan du jo tenke litt på hva du egentlig leter etter, hva du setter pris på ved deg selv og ha et åpent sinn. Prøv å dempe forventningene, da blir du kanskje ikke så nervøs. Første date trenger ikke være perfekt.

 

5. Hvordan vite om en gutt bare er ute etter sex?

SVAR: Noen gutter informerer sine dater allerede i starten at de ikke er ute etter et forhold. Hvis han kun vil møtes på fylla, bare dra hjem til en av dere, aldri foreslår å dra ut eller avlyser date i siste liten så vær litt på vakt.

 

6. Som jente, bør man alltid vente på at gutten tar kontakt etter første date?

SVAR: Både gutter og jenter foretrekker at den andre personen skal ta kontakt. Forventningen om at gutten må være fullstendig initiativtaker er gammeldags. Du trenger ikke akkurat ringe samme kveld, men om du ikke har hørt noe neste dag og du er interessert, hvorfor ikke sende en sms? Det kommer jo også først og fremst an på hvordan daten gikk og hvor gøy dere hadde det- Hvis gutten kommenterte at dere hadde det hyggelig, smiler mye og flørter betyr det mest sannsynlig at han vil se deg igjen!