Marie Wolla

Dette gleder jeg meg til…

28. november 2016   |   Kommentarer

MARIEWOLLA_EIFFEL_02

God mandag vakre! Har dere hatt en bra start på uken? Jeg våknet opp med overraskende mye energi i dag (til tross for en litt for morsom helg), og startet dagen min med en tidlig morgen inne på kontoret. I går var det første søndag i advent, og her hjemme hos meg sørger julestjernene i vinduskarmen for at julestemningen kommer i tide i år *lykkerus* Her har dere en liten liste over ting jeg gleder meg til fremover:

Paris

Denne uken blir jeg endelig gjenforent med min favorittby i hele verden – nemlig Paris! Jeg synes det er vanskelig å forklare nøyaktig hvorfor denne perlen av en by står så kjært i hjertet mitt. Alt ved Paris er bare så himla vakkert og romantisk. Til tross for at jeg ikke snakker et pøkk ord fransk innbiller jeg meg at jeg må ha vært en parisienne i mitt forrige liv. A bientôt, mon cher Paris! (googla seff det siste der). Herregud, som jeg gleder meg!

Julebordsesong

Dersom vi er stille i et par sekunder er jeg sikker på at vi kan høre den søte melodien av fylleangst i det fjerne… Og hva betyr det? Julebordsesong! Jeg vet ikke hvordan deres sosiale liv har vært siden sommeren, men mitt har vært så og si intet-eksisterende etter en hektisk høst. Aner dere hvor mye jeg gleder meg til å spise god julemat, drikke meg pinlig full på rødvin og skravle med fine mennesker til langt på natt?

Julemorgenen den 24. desember

Noe av det jeg gleder meg aller mest til er julemorgenen den 24. desember. Det er mye jeg er takknemlig for, men min aller beste venninne er virkelig noe av det fineste jeg har. Hvert år kommer hun på overnattingsbesøk til meg på lille julaften, og så har vi hele julemorgenen sammen dagen etter. Vi spiser god julefrokost, pakker oss inn i dyner på sofaen og ser på tre nøtter til askepott. Åh, som jeg lengter!

Julens første pinnekjøtt-måltid

Okei. Kan jeg bare få lov til å vie en liten setning til julens desidert største høydepunkt? Pinnekjøtt er det beste i verden. Punktum.

Flytte til Oslo

Jeg flytter til byen etter nyttår, jeg! Akkurat nå sitter jeg med litt blandede følelser. Jeg synes det er skummelt å gå igjennom en så stor forandring, men på samme tid er jeg sikker på at dette kommer til å gi meg så mye fremover.

MARIEWOLLA_EIFFEL_03