Marie Wolla

Det er lov å ha litt flaks

24. mai 2017   |   Kommentarer

Har du hørt om jenta som gikk rett inn på butikken, fant seg et par jeans (som satt perfekt på første forsøk) og gikk lykkelig ut igjen? Det hadde ikke jeg heller, før jeg opplevde det selv her om dagen. Etter at jeg hadde betalt for mine nye jeans stoppet jeg innom skobutikken. Kanskje jeg kunne finne sneakersene jeg hadde ønsket meg i evigheter?

Har dere disse i trettiåtte og en halv? spurte jeg dama bak kassa. Ja, det har vi faktisk! Det er det aller siste paret vi har! Nå skal jeg ikke overdrive her, men jeg sverger at sneaker-dama i meg fikk et lite hjerteinfarkt i det øyeblikket. En tusenlapp fattigere forlot jeg butikken med mine nye favorittsko. Det er vel lov å ha litt flaks i blant? Hilsen frøkna som gleder seg til å danse i nye sneakers til helgen!