Det Nye

Derfor bør du smøre ansiktet rett etter dusjen

| 3. desember 2018   |   Kommentarer

Ansiktet ditt er det folk legger best merke til når de møter deg. God ansiktspleie er derfor viktig både for at du skal føle deg vel og for at du skal gi et godt førsteinntrykk.

Det å velge en ansiktskrem som passer til huden din er viktig, men like viktig er det å tilføre denne kremen på riktig tidspunkt. Du bør nemlig ikke vente til huden føles stram og tørr. Fuktighetskremen er aller mest effektiv dersom du smører deg rett etter dusjen – mens huden ennå er fuktig.

PÅFØR ANSIKTSKREMEN PÅ RIKTIG TIDSPUNKT: Fuktighetskremen er aller mest effektiv dersom du smører deg rett etter dusjen – mens huden ennå er fuktig. Foto: Nora Angeltveit.

 

Myk og sunn hud

Fuktig hud trekker lettere til seg pleie, og fuktigheten stenges da inne i huden lengre. Ved å smøre huden godt etter rens reduserer du vanntapet. Dette er spesielt viktig om høsten og vinteren når vi både utsetter huden for et tørt, varmt inneklima og kulden utendørs om hverandre.

Hudpleieserien Simple Water Boost er en serie bestående av gode, fuktighetsbevarende produkter, basert på naturlige ingredienser og mineraler som regulerer huden og etterlater den myk.

SIMPLE WATER BOOST: Gelkremene virker gjennom hele dagen og hele natten, som gjør at du får en hud som ikke bare ser flott ut, men som også føles sunnere og mer motstandsdyktig. Foto: Nora Angeltveit.

 

Gode kveldsrutiner

Den gode hudpleien starter egentlig om kvelden. Vær nøye med å fjerne all sminke med en ren klut med vann eller sminkefjerner. Velg gjerne Simple Water Boost Micellar Water eller ansiktsserviettene Simple Water Boost Micellar Hydrating Wipes. Pass på at du ikke gnir hardt på huden.

Deretter er det på tide å tilføre huden fuktighet, og om kvelden er nattkremen Simple Water Boost Skin Quench Sleeping Cream et godt valg. Gelkremen tilfører fukt og har en gjenoppbyggende effekt, som hjelper huden med å fornye seg over natten. Etter en god natts søvn er dermed både du og huden din klar for de utfordringer som måtte komme på kalde, våte dager.

GOD HUDPLEIE STARTER OM KVELDEN: Vær nøye med å fjerne sminken hver kveld på en skånsom måte.

 

Virker hele dagen

Etter vasken eller dusjen neste morgen, skal du så være rask med å tilføre en god fuktighetskrem. Unngå å gni huden tørr, men klapp deg kun forsiktig med håndkleet. Ansiktskremen Simple Water Boost Hydrating Gel Cream er i likhet med seriens nattkrem i geleform, og den tilfører huden masse fuktighet. Gelkremen virker gjennom hele dagen og dermed får du en hud som ikke bare ser flott ut, men også føles sunnere og mer motstandsdyktig.

 

Noen tegn på at huden din er for tørr:

– Den føles tørr når du tar på den

– Den oppleves som grov

– Den føles stram når du beveger ansiktsmusklene

– Den ser grå og livløs ut

– Den har tydelige tørrhetslinjer

 

HUDPLEIESERIEN: Simple Water Boost-serien er en fuktbooster basert på naturlige ingredienser og mineraler som regulerer huden og etterlater den myk. Foto: Produsenten.

 

Produktene får du kjøpt hos H&M, Vita og Boots 

For herlig inspirasjon, følg Simple på Instagram!