Pia Seeberg

Den beste førjulsgaven jeg kunne fått

5. desember 2018   |   Kommentarer

Inneholder reklame ism. Samsung og for egen bok

Hei fintfolk💕

Tidenes nyhet! Ihvertfall for min del da, haha. En bokkjede har visst tatt kontakt og spurt om å få selge boken min 🤩 I forkant av bokprosessen ble jeg fortalt at det ikke nødvendigvis er superlett å komme inn i bokbutikker lenger, da det er mange om beinet, og tror det var blant annet derfor jeg ble så glad når jeg fikk beskjeden. Hurra😁 Dere kan kjøpe boken min ved å klikke her, enten til deg selv eller noen du er glad i – perfekt julegave spør du meg, selv om jeg muuligens er noe inhabil, hehe. 349 kr for en verktøykasse du kan bruke hele året, det er ikke dårlig! 😁

Og boken min har endelig kommet fra trykkeriet, så på mandag og tirsdag skal jeg signere bøker, og deretter sendes de ut – woop, woop. Du rekker å motta før jul om du bestiller nå😊

Utover det er jeg i Sveits som dere allerede vet, på reise med Samsung for å teste deres livsstilsklokke #galaxywatch. Uvant å teste ut noe annet enn den gode, gamle Polar-klokka, men samtidig moro – teknologien ass..

Mer får dere se i vloggen på søndag. Jeg er her sammen med Caroline Skjelbred, som jobber i Elle – for en inspirerende grepa dame ass. Blir nesten motivert til å bli litt fashionable selv.. nesten😅

Nå er det natta her, vi har vært på farta siden tidlig morgen. SYKT gøy å se alle som tester #piasgym2 by the way – jeg gjorde den igjen i dag, med 14 kg’s hantler, og fikk et minutt raskere enn sist. Gøy! Mestringsfølelse! Og DET er grunnen til at jeg vil at dere skal teste også, for å kjenne på godfølelsen av å konkurrere mot seg selv, slå seg selv og merke at man blir i bedre form – elsker, elsker, elsker det!

Avslutta visst dagen med ei litta preach her jeg nå 😂 God kveld  mine venner – håper alt er bra 💕