Det Nye

De små tingene som kan gjøre en forskjell

24. september 2018   |   Kommentarer

Annonse for Love Beauty and Planet

#smallactsoflove

Kan jeg redde planeten alene? Nei, det kan jeg ikke. Likevel tror jeg på å gjøre små grep i hverdagen, som kanskje kan inspirere andre rundt meg til en grønnere tankegang. I sommer har jeg vært så heldig å få teste ut alle produktene til det rykende ferske merket Love Beauty and Planet. I produktserien finner man alt fra deilige hårprodukter til fuktighetsgivende kremer – og produktene er litt mer miljøvennlig enn mye annet av det du finner på butikkhyllene i dag.

Flasken er blant annet laget av resirkulert plast (det er derfor de har et lite gråskjær i seg!) og noen av ingrediensene er til-og-med hentet ut fra bærekraftige kilder. Produktene er veganske og og flaskene er ekstra store, slik at du ikke må kjøpe nye produkter så ofte.

Det jeg liker best ved serien er den gode lukten. Alle seriene lukter veldig godt, men det er likevel to serier som har blitt mine favoritter over sommeren, og det er den brune og den rosa serien. Den brune serien dufter av sheasmør og sandaltre olje, og den rosa er laget med muru muru smør og roser. Vanskelig å beskrive med ord – du må nesten bare lukte selv. Mmm!


Konkurranse:

Vil du vinne en goodiebag med alle mine favoritter? Jeg har fått muligheten til å dele ut et helt handlenett med mine favorittprodukter til fem heldige vinnere. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å skrive «jeg deltar» i kommentarfeltet under. Jeg trekker vinnere søndag kveld – masse lykke til!