Marie Wolla

De små gledene

5. mai 2017   |   Kommentarer

Høre på musikk når jeg pusser tennene: Dette er en vane jeg har fått etter at jeg fikk meg trådløse hodetelefoner. Jeg skrur spillelisten på høyeste volum (for å overdøve den elektriske tannbørsten) og danser rundt på badet med tannkrem rennende nedover munnvikene. For let’s face it; tannpussen er dritkjedelig, og jeg kan fortelle dere at den blir ti ganger bedre med favorittmusikken på ørene!

Legge seg ned i rent sengetøy med nyshavede legger etter en lang dusj: Behøver jeg å forklare denne? Det er rett og slett verdens deiligste følelse! Og enda deiligere er det om sengetøyet er i god kvalitet. Sengen er mitt viktigste møbel, og jeg investerer i sengesett av egyptisk bomull. Verdt hver eneste krone!

Kaffestund på morgenkvisten: Jeg setter alltid av ti minutter på morgenen til å nyte en kopp med rykende varm kaffe. Det gjør noe helt spesielt med humøret mitt!

Chips og dip: Fordi det er det beste i verden, vel? Jeg vet ikke hva rekorden min er, men jeg kan gjerne sluke en hel chipspose (og en boks med dip) på en halvtime. Plis si at jeg ikke er den eneste?

Kjøpe blomster: Endelig er det vår, og det betyr selvfølgelig at favorittblomsten min er tilbake i butikkene (peoner). Jeg blir så glad av å ha blomster stående på kontorplassen min, og noe sier meg at jeg kommer til å svi av en del hundrelapper på peoner den neste måneden…

Hva er dine?