Det Nye

Buzzord eller funker det faktisk?

| 10. desember 2018   |   Kommentarer


Micellar-vann er et skjønnhetsbuzzord vi har hørt mang en gang over de siste årene. Men hva er det egentlig?

Det er lett å anta at det bare er vanlig vann, men det er det altså ikke. Micellar-vann er pakket med mange fordeler: det renser huden din skånsomt og effektivt, det fjerner urenheter og sminke, og samtidig tilfører det fukt til tørr hud uten å fjerne hudens egne beskyttende oljebarriere.

Her får man mange fordeler i ett, på en ukomplisert og lett måte.

Micellar-vannet inneholder planteekstrakter som hjelper til med å gjenopprette, mykne, jevne og pleie huden. FOTO: Produsenten.

Ukomplisert hudpleie

Rens huden og fjern sminken hver kveld ved å påføre Micellar-vann på bomullspads og smør over hele ansiktet. Du trenger ikke skylle huden etterpå! Dersom maskaraen sitter ekstra godt er det bare å holde bomullspadden i noen ekstra sekunder over øynene, så vil den fjerne sminken uten å etterlate huden irritert. Du trenger ikke å gni hardt. Deretter er det anbefalt å påføre en booster som hjelper huden å holde på fuktigheten. Avslutningsvis smører man huden inn med en pleiende og fuktighetsgivende nattkrem.

Micellar-vannet kan også brukes om morgenen som en deilig refresher! Gjør det på akkurat samme måte ved å dynke en bomullspad med Micellar-vannet og smør det utover hele ansiktet, før du påfører en god ansiktskrem.

 

Hvordan funker det?

Micellar-vann er pakket med små partikler kalt «micelles». Disse små rense-boblene tiltrekker seg all sminke og urenheter som en magnet. De fanger og oppløser smuss, olje og sminke, og løfter det av huden din ved hjelp av bomullspadden. Dette gjøres uten å forstyrre hudens naturlige balanse. Samtidig så renser den porene og booster huden med masse fuktighet.

Simple Water Boost Micellar-vann tilbakefører fuktighet ved hjelp av planteekstraktet PENTAVIN. Planteekstraktet hjelper til med å gjenopprette, mykne, jevne og pleie huden. Og det helt uten at du må skylle. Selvsagt er Micellar rensevann også alkoholfritt og uten olje, parfyme eller fargestoff.

SKÅNSOM OG EFFEKTIV: Med micellar-teknologi, fuktighetsgivende mineraler og planteekstrakter, fjerner Micellar-vann skånsomt og effektivt sminke samtidig som den tilfører fuktighet til tørr hud. FOTO: Produsenten

Simple Water Boost

Som en del av hudpleierutinen din – prøv resten av den fuktighetsgivende hudpleieserien til Simple Water Boost. Produktene er spesielt dedikert til å reversere de 5 symptomene på tidlig dehydrering: tørrhet, grovhet, følelsen av stram hud, sløvhet og tørre dehydreringslinjer.

Rens huden og fjern sminken morgen og kveld ved å dynke bomullspads i Micellar-vann og smør over hele ansiktet. FOTO: Produsenten

 

 

Produktene får du kjøpt hos H&M, Vita og Boots 

For herlig inspirasjon, følg Simple på Instagram!