Hanna Sundquist

Bildedryss: Crossfit-tur til London

19. januar 2018   |   Kommentarer

I ny og ned er jeg så heldig å bli invitert på presseturer. Det er ikke alltid jeg kan ta meg tid til det, men denne turen virket bare så RÅ at jeg ikke kunne la den gå fra meg. I forbindelse med lanseringen av Reebok Nano 8.0, ble det arrangert et event i London for pressefolk fra hele Europa. På tidenes fresheste gym, WIT, fikk vi mulighet til å trene sammen med verdens fremste crossfit-stjerner, Tia-Clair Toomey, Dave Castro, Dan Bailey og Scott Panchik. #starstruck!

Her er et lite bildedryss fra turen, sett gjennom min Snapchat B-) Jeg lengter allerede tilbake!

Turen er betalt av Reebok!

Eh, jepp. Jeg reiser ALDRI uten mat i veska. Veldig fancy start på turen B-)

Katarina er til å spise opp! Sjekk henne ut på @katarinasollid <3

FOR en gjeng!!!

Rooolig selfietime med «The fittest woman on earth», Tia Clair Toomey. Jeg var litt småshaky her …

Rett før økta som viste seg å være Dumbbell snatches og burpees: 21-15-9. Kjapt og gæli!

AAAH, gjett om denne mandel-shaken smakte godt etterpå!

Så fikk vi litt shoppingtid etterpå. Det jeg la mest merke til var disse cupcakesene. OMG!

Så bar det hjemover tidlig i morges. Heldigvis fikk jeg Katarina med på å stå ekstra tidlig opp for å rekke hotellfrokosten før vi dro. Den er viktigere enn søvn, spør du meg. Haha!

Ha en finfin helg, godtfolk <3