Marie Wolla

Basselusker på besøk

21. november 2017   |   Kommentarer

Kan man dø av hodepine?

.. I så fall ligger jeg jævlig tynt an. Immunforsvaret mitt klarte ikke å jage vekk basseluskene denne gangen, så i skrivende stund ligger jeg langflat i senga, dopet ned på smertestillende. Her har jeg ligget siden fredag kveld, og det ser ut til at jeg blir liggende her en liten stund til. I løpet av den tiden jeg har vært sengeliggende har jeg lært meg at naboen totalrenoverer (og fungerer som min personlige vekkerklokke fra syv om morgenen), det er fysisk mulig å lage pinnekjøtt selv om man har feber (veldig imponert over meg selv) og sist, men ikke minst; man blir gal av å se på serier. Nå er det en uke siden jeg spilte hovedrollen i mitt eget liv. Hvis jeg noen gang får kreftene mine tilbake, så lover jeg å sette mer pris på ting!