Det Nye

Årets 10 favoritt-podcaster

14. mai 2018   |   Kommentarer

Vi vet hva du skal gjøre når du ligger og soler deg på stranden, verandaen eller i parken: høre på podcast! Vi har samlet våre 10 beste tips til årets favorittpodcaster som passer for enhver smak.

Tekst: Bahare Viken Foto: Coverbilder av de ulike podcastene

Det Nye nacher med Bahare Viken
Vi må jo så klart først nevne vår egen podcast der redaksjonssjef, Bahare Viken, nacher med ulike kjente fjes og snakker om både seriøse og mindre seriøse ting – altså alt man ellers snakker om på et nachspiel. Så langt ligger det en episode ute, men neste episode er rett rundt hjørnet! Gjestene i den kommende episoden er tvillingene Vita og Wanda, som igjen fører oss til neste podcast-tips…
Klikk HER for å høre «Det Nye nacher med Bahare Viken».

Vita og Valeberg
Dette er den aller nyeste podcasten av alle våre favoritter, så her har vi mye å se frem til! Hvis podcasten fortsetter like bra som den startet, kan vi ganske sikkert spå suksess! I Vita Mashadi og Marthe Valeberg sin podcast forteller kollegene om hvordan det er å jobbe sammen som sjef og ansatt i butikk, og hvordan sjefsrollen i blant bytter om,
Klikk HER for å høre første teaser av «Vita og Valeberg».

Ida med hjertet i hånden
De aller fleste kommer til å kjenne seg igjen i historiene som blir fortalt i podcasten til Ida Fladen når hun inviterer ulike kjente fjes til en prat om kjærlighet. Enten det er historien til Gisle Agledahl som har blitt dumpet, Marte Bratberg som har dumpet noen eller Else Kåss Furuseth som rett og slett har det helt fint uten kjæreste, har nok alle noe å lære.
Klikk HER for å høre «Ida med hjertet i hånden».

Harm og Hegseth
Denne podcasten trenger i grunn ingen introduksjon. Selv om dette ikke er en av årets nye podcaster, klarte vi ikke å la vær å ta den med. Vi blir nemlig aldri lei av å høre sladder fra Vegard Harm og Morten Hegseth!
Klikk HER for å høre «Harm og Hegseth».

Ulrikkes univers
Ulrikke Falch byr på seg selv og sin ærlige og åpne podcast. I hver episode forteller Ulrikke om en tanke eller problemstilling hun har møtt på en gang i livet. Gjestene som skal hjelpe henne med å finne ut av hvorfor det har vært slik er en god blanding av familie, venner og ekskjærester, og ulike eksperter og filosofer. Selv om temaene som blir tatt opp er utfordrende, og noen også alvorlige, er episodene likevel fylt med positivitet og kjærlighet!
Klikk HER for å høre «Ulrikkes univers».

To hvite menn
Du trodde kanskje du visste alt om hva som skjedde med de to nordmennene i Kongo? Podcasten To hvite menn beviser det motsatte! I NRK sin podcast «To hvite menn» følger vi to journalister som prøver å finne ut av hva som egentlig skjedde med Molan og French i Kongo. Selv om dette er en ganske så komplisert sak, forklares det på en oversiktlig måte, slik at alle kan forstå og henge med på det som skjer uten å føle seg dum.
Klikk HER for å høre «To hvite menn».

Noia
Dette er kanskje årets viktigste podcast! Radiovert Christine Dancke og psykolog Carina Poulsen inviterer ulike gjester som har opplevd angst – spesielt panikkangst. Selv om ordet «angst» har vært et av de mest brukte ordene de siste årene, har det sjeldent vært så godt forklart og fint snakket om som i denne podcasten. Alle har nok noe å lære fra samtalene i Noia – også selv om du ikke har oppplevd angst selv.
Klikk HER for å høre «Noia».

Lørdagsrådet
Dette er heller ingen ny podcast, men en klassiker vi tror aldri kommer til å gå ut på dato. Ingen spørsmål er nemlig for dumme for Live Nelvik og de andre gjestene i Lørdagsrådet! Spør om hva som helst og få råd og tips til alt mulig.
Klikk HER for å høre «Lørdagsrådet».

Treningspodden
Er du av den sporty typen, eller trenger du et lite puch over dørstokkmila? Da er Treningspodden noe for deg! Vår treningsprofil Pia Seeberg og Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng og inviterer til nye utfordringer hver uke. Det er umulig å ikke la seg inspirere og motivere!
Klikk HER for å høre «Treningspdoden».

Janka og Marte’
Egentlig er Marte Bratberg og Janka Polliani klin ulike, men derfor utfyller de hverandre også veldig bra! Hver uke deler jentene nyheter og sladder fra deres ulike liv som singel og småbarnsmor. Blant temaene som blir tatt opp i podcasten er poledance, gonoré og Ari Behn. Du kan jo nesten gjette deg til resten…
Klikk HER for å høre «Janka og Martes podcast».