Nora Angeltveit

6 geniale lipgloss-triks!

13. november 2017   |   Kommentarer

Her er noen triks du kan gjøre slik at favoritt-lipglossen din sitter mye finere på!

1. Det er viktig å holde leppene myke. Dette kan du opprettholde ved å bruke en god leppepomade, for eksempel om natten. Sørg for å bruke en med god fuktighet og pleie. Min favoritt er Elisabeth Ardens Eight Hour cream.

2. Det kan være lurt å peele leppene innimellom for å fjerne døde hudceller. Bruk en egen leppeskrubb og smør tykt på med leppepomade rett etter skrubbingen. Du kan også lage din egen ved å blande kokosolje med sukker. Ikke bruk dette mer en to ganger i uken.

3. Ikke bruk en leppepomade under glossen, det kan tynne ut glossen og kan få den til å renne utover. Påfør på tørre lepper.

4. Hvis du er ute etter å få fyldigere lepper bør du velge en lys farge enn leppene dine. Mørk farge kan gjøre at leppene ser litt mindre ut.

5. Velg helst en lipgloss med solfaktor. Det er dessverre ikke så mange som har, men se etter lipglosser med vitamin E, det virker solbeskyttende.

6. Bruk en lipliner på hele leppen før du påfører lipglossen, da sitter den MYE lenger! Du kan godt bruke en helt blank lipliner også.