Marie Wolla

23 ting jeg har lært…

27. februar 2017   |   Kommentarer

23 ting mine 23 år har lært meg…

1. Lykke kan som regel ikke kjøpes for penger, men et av unntakene er konsertbilletter. Denne type lykke varer hundre ganger lenger enn et par nye sko.

2. Lykke kan også være en 6-pack Chicken Nuggets på mækkern.

3. Ikke telle kalorier. God mat er halve livet, og livet er for kort til å gjøre et hvert måltid om til et regnestykke!

4. Lykke kan være en hjemmelaget lasagne.

5. Reis så mye du kan! Det er ingenting som gjør deg rikere enn nye opplevelser på fremmede steder.

6. Paris er verdens vakreste by!

7. New York er ikke så verst det heller.

8. En god latter forlenger livet, og er du så heldig å finne en venn som gir deg støle magemuskler i en uke; gjør for all del alt du kan for å beholde dette mennesket i livet ditt!

9. Et godt vennskap handler om å gi av seg selv, og få noe tilbake. Har du mennesker i livet ditt som ikke setter pris på deg for den du er, er vedkomne ikke verdt å kaste bort tiden sin på. Kutt kontakten med en gang!

10. Vin og øl blir krøll.

11. Alle drinker blandet med appelsinjuice er heller ingen god idé…

12. Jo eldre man blir, desto mer bakfull blir man. Du vet også at du har blitt voksen når du drikker vann mellom drinkene på fest.

13. Hold hviledagen hellig. Man kan jobbe så hardt man bare vil, men søndager burde brukes til å lade opp batteriene, slik at man kan være superhelt resten av uken.

14. Invester i en digg seng. Shit, den madrassen min kostet en formue, men det er faktisk mitt beste kjøp noensinne!

15. Nyshavede legger i nyvasket sengetøy er verdens beste følelse.

16. Få minst åtte timers søvn hver natt. Igjen; du blir ikke superhelt i hverdagen uten å forholde deg til et par regler.

17. Man kan lære mye av andre mennesker. Noen er kanskje annerledes enn deg selv, men i mange tilfeller kan disse gi deg et annet perspektiv på livet.

18. Press deg selv utenfor komfortsonen. Det er kanskje stressende å møte nye mennesker eller å gjøre noe man ellers aldri ville gjort, men man får som regel mye i gjengjeld de gangene man våger å gutse.

19. Sett pris på prosessen. Hvor kjedelig hadde ikke livet vært om man hadde fått alt servert på et gullfat? Livet er det som skjer i de små øyeblikkene på vei mot de store målene sine.

20. Aksepter at man har dårlige dager eller perioder. Livet er dessverre ingen dans på roser, og det er greit at ting er litt kjipt av og til.

21. Rødvin og musikk er den beste medisinen for dårlige dager.

22. Det viktigste forholdet er det du har til deg selv.

23. Sist, men ikke minst; ikke vær avhengig av andre for å være lykkelig. Finner du lykken i deg selv kan du leve livet ditt til det ytterste! Og da blir fine mennesker i livet ditt bare en fin bonus!