Nora Angeltveit

10 julegavetips til typen

19. desember 2017   |   Kommentarer

Ikke funnet gave til flørten, kammeraten eller kjæresten? Her er noen tips jeg fant frem da jeg satt helt fast med hva jeg skulle kjøpe i gave! Mesteparten er opplevelser, noe jeg tror og håper mange mannfolk setter pris på!

  1. Snøscootersafari i Dagali!  Gå på dagaliopplevelser.no og print ut og skriv opplegget på et kult kort. Han kommer til å digge at du er med på noe sånt. Og om du ikke vil være med kan du jo tipse kompiser eller familie. Fra 1000 kroner per person.

2. Stand up show på Latter. Her kan dere dele en helaften sammen og le masse! Dette er både gøy om du bor i Oslo eller tar en heldags i storbyen. Billettene ligger på rundt 300 kroner. Kan bestilles på latter.no

3. Ølsmaking for 2. Det kan både bli gøy og interessant for begge! Kanskje begge ender opp på en liten snurr! Ligger på 690 kroner. Kan bestilles på  youwish.no

4. Fangene på Fortet. Dette har jeg hørt er både krevende, spennende og veldig gøy! Koster 250 kroner per person. Kan bestilles på www.fangenepafortet.no

5. YSL L’Homme Gavesett 759 kr. Min all time favoritt herreparfyme! Denne er så god at jeg  stjeler en sprut fra kjæresten i ny og ned! Kan kjøpes på Fredrik og Louisa, VITA og KICKS.

6. Popcorn maskin «Cinema style» Denne kan komme godt til nytte i romjula med masse bra filmer! Også ser den jo kul ut i tilegg! kan kjøpes på Coolstuff.no til 599,- Eller så har de en lignende på Enklere liv for 399,-

7. Chromecast. Chromecast er en liten dings du plugger inn bak TV-en for å spille av videoinnhold fra nettet via mobilen, PC-en eller Ipad. En kul duppeditt som er genial å ha. Fra kroner 369 og oppover.

8. Gavekort på «The well». Her skal det klines, bades og masseres. En av de bedre spa opplevelse i Oslo område. Ligger på ca 545 kroner for en heldag.

9. Festival eller konsertbillett. Digger dere å dra på festival sammen er jo dette en perfekt gave! Eller sjekk ut om det er noen kule artister som spiller et sted i 2018 og kjøp billett dit. Print ut på ticketmaster.no og legg ved et hyggelig brev.

10. Zipline Gavekort. Zipline er mye morsommere enn jeg trodde. Jeg er er skikkelig pyse på sånt, men zipline var kjempegøy! Gi et gavekort i Holmenkollen i Oslo eller Ulriken i Bergen. Kan bestilles på http://kollensvevet.no for 700 kroner eller http://bergenbasecamp.no/privat/zipline-gavekort/ for 350 kroner.