Nora Angeltveit

10 filmer du MÅ se i jula!

13. desember 2017   |   Kommentarer

Hvis du ikke har kommet i julestemning ennå kan du sjekke ut disse 10 filmene. Dette er klassikere som aldri blir kjedelig å se igjen! 

Alene hjemme

Jeg blir forelsket hver gang i den supersøte skuespilleren Macaulay Culkin, selv om jeg vet han egentlig ikke er så søt lenger! (oops) Har du ikke sett denne er du rar, bare. Morsom og søt familiekomedie.

Harry Potter

Er det bare meg som digger Harry Potter i jula? Jeg er skikkelig Harry Potter fan og jula er den perfekte tiden og stenge seg inne for å nyte ALLE filmene!

Bridget Jones dagbok

En super romantisk film om håpløse Bridget. Kjenner meg igjen i så mange av tingene hun gjør! Elsker denne filmen. Se den med kjæresten!

Narnia

Skikkelig eventyrfilm som passer perfekt i julen. Barna er såå søte!

Flåklypa grand prix

En norsk film fra 1975 (!) Denne sjarmerende, fine og rare dukkefilmen er en virkelig klassiker! Jeg ser den alltid på lillejuleaften. Sukk.

The Holiday

Altså – Jude Law i denne filmen! sikle sikle. Denne romantiske filmen er fin å se i romjula.

How the grinch stole Christmas

Et grønt monster forsøker hvert år å ødelegge julen for alle. En eventyrkomedie egentlig for barn, men når Jim Carrie spiller hovedrollen er den for alle! Ganske sær film som jeg egentlig har satt mer pris på i senere tid enn da jeg var barn.

Christmas vacation

Eller «hjelp, det er juleferie» som det heter på litt klein norsk. En komedie som handler om hvor mye som kan gå galt i julen. Morsom film hvis du er lei av all romantikk og kliss og heller vil le litt!

Love actually

Love actually er tidenes romantiske komedie hvor vi får et innblikk i ni forskjellige kjærlighetshistorier. Her er det høy latter og grinefaktor!

3 nøtter til askepott

Julaftenfilmen! Jeg har den alltid i bakgrunnen til frokosten. Har ikke gått én jul uten at den har vært på, så ca 20 ganger har jeg i vært fall sett den!