https://www.telenor.no/privat/mobil/yng/yngdataswitch.jsp?cid=p_blog_awa_yng03_b6_i56_ https://www.telenor.no/privat/mobil/yng/yngdataswitch.jsp?cid=p_blog_awa_yng03_b6_i56_
Nora Angeltveit

5 tips til gutta om hvorfor vi sveiper mot venstre!

| 20. september 2017   |   Kommentarer

Jeg kjenner flere som har blitt en nydelig par, giftet seg og til om med fått barn gjennom Tinder! Så det er liten tvil om at dette faktisk funker. MEN! Vi ser så mye forskjellige profiler på Tinder at vi tenkte det var på tide og oppsummere de 5 største grunnene til at vi sveiper til VENSTRE.
1. Posere med våpen: Gjør dette deg mer mann liksom? Er det en penisforlenger? Eller er det for mye gaming i barndommen?
2. For mye kropp: Penis og flashing funker dessverre dårlig. Spar noe til fantasien.
3. Altfor bra bilder: Det høres jo ikke dumt ut det, men dette er vel jentenes greie? Det er vi som skal være penere på bilder enn i virkeligheten (lol)
4. Posere med eksotiske dyr: What the??
5. «Leter etter en å slå meg til ro med»:  Det høres jo hyggelig ut, men du skremmer vettet av en stakkars jente!
Er du skikkelig mye på Tinder? Et lite tips da kan være å benytte seg av Telenor Yngs Data Switch. Skal du endre Data Switch gjør du dette enkelt i MITT TELENOR-appen. Her kan du også se forbruket ditt og mye mer.
 
Vilkår: Bytt og få 1 GB (ekstra) og 60 samtaler. Kan endres en gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr/GB.  Se telenor.no/yng